Toegestane tekens

Houd uw account veilig! Houd u aan de volgende regels voor gebruikersnamen, wachtwoorden en e-mailadressen.

Regels voor gebruikersnamen en wachtwoorden

Wachtwoorden: Gebruik dingen door elkaar!

Hier volgt een aantal suggesties om uw wachtwoord veiliger te maken:

Tekens die u kunt gebruiken

U kunt de volgende tekens gebruiken in gebruikersnamen, wachtwoorden en e-mailadressen:

Tekens die u niet kunt gebruiken

In gebruikersnamen, wachtwoorden en e-mailadressen mag u geen gebruik maken van:

Belangrijk: Als uw e-mailadres niet-ondersteunde tekens bevat, ontvangt u geen berichten van Pearson of e-mails van uw docent. Zie E-mailadres voor meer informatie over het maken van een nieuw e-mailadres voor uw Pearson-account.

Als u meer hulp nodig hebt, neemt u contact op met de ondersteuning van Pearson.